Pavelló de Riudellots.  Dissabte  29/01/2011,  20:00 hores

Riudellots: Joana, Davi, Lauri, Gemma, Anna, Eli, Judit i Marta.

GOLS 1ª PART: 1-0 Eli, 1-1 CLD, 2-1 Gemma,.....Descans
GOLS 2ª PART: 3-1 Gemma,....Final

Partit a casa contra un rival de la zona mitja-alta de la categoria, amb bons resultats en les últimes jornades de lliga. Tres punts importantissims per continuar líders.

Les noies de l'ACER van sortir concentrades per no deixar escapar cap punt, però un Caldes ben posicionat no va posar les coses fàcils. El partit comença tranquil amb tot dos equips a mitja pista, però un ACER motivat comença a pressionar i al minut 10 en una jugada a segon pal, Eli fa el 1-0. El gol fa reaccionar a l'equip visitant i en un error defensiu empaten el partit 1-1. Les coses segueixen igual, amb el dos equips pressionant, però en una altre contra Gemma amb un fort xut fa el 2-1, resultat amb el que s’arriba al descans.

A la segona part, les noies de l'ACER surten a pressionar i es fan amb el domini absolut del partit creant múltiples ocasions de gols però sense arribar a finalitzar-les. Aquesta pressió fa que el equip visitant es tanqui una mica més en darrera creant poc perill a la porteria contraria. L'equip de casa ben col·locat al camp i molt concentrat continua lluitant per intentar sentenciar el partit, però la pilota no vol entrar a porteria contraria. En una jugada als darrers minuts del partit, Gemma fa el 3-1 definitiu.

Destacar el bon partit de les nostres noies i el nefast arbitratge, que a sobre va escurçar temps a cada part.

FELICITATS NOIES I A CONTINUAR LLUITANT!!!!

I esperem la ràpida incorporació a la plantilla de l'ARI  que ja a començat a entrenar. Que et trobem molt a faltar!!!!