MARTORELLES F.S. 2 - 3 A.C.E. RIUDELLOTS

Pavelló de Martorelles, dissabte 30/10/10,  18:30 hores

ACER: Joana, Marta, Paula, Gemma (2), Anna, Davi, Lauri (1), Raquel, Eli.

GOLS 1ªPART: 1-0 MTR,1-1 Gemma,1-2 Gemma,....Descans
GOLS 2ªPART: 2-2 MTR, 2-3 Lauri,....Final

Tercer partit de l'equip femení al camp del Martorelles FS i 3 punts d'or per seguir la bona ratxa.
L'ACER portava el joc del partit però des d'un inici es va veure que no seria gens fàcil, i va arribar el 1-0 després d'un despiste en defensa. Minuts després, la nostra capitana Marta Casals, a la qual desitgem una ràpida recuperació, va patir un esguinç fort i va haver d'abandonar el partit. Però la reacció de l'ACER no es va fer esperar, i d'una jugada de banda Gemma va fer 1-1, i seguidament una gran passada de Davi a Gemma, i aquesta va fer el 1-2, resultat del descans.
A la represa, el domini del joc va ser de l'ACER, que va disposar de múltiples ocasions que la seva portera va evitar, i quan menys ens ho mereixíem va arribar el 2-2 a falta de 10 min. Novament, l'ACER va seguir lluitant i a falta de 5 min. Lauri va fer el 2-3 definitiu.
Felicitats noies pel gran treball de tot l'equip i el proper partit a casa a les 20 h contra el Vallgorguina.