Pavelló de Riudellots dissabte 9/10/10  20:00 hores

ACER RIUDELLOTS: Joana, Judit, Lauri, Mireia, Gemma (2), Ari (1), Anna (1), Raquel H., Marta, Elisabet.
Baixes: Paula (per lesió). Raquel F., Davi, Sira, Sònia.

GOLS 1ªPART: 0-0 ,...DESCANS
GOLS:2ºPART: 1-0 Gemma, 1-1 VALL, 2-1 Anna, 2-2 VALL, 3-2 Ari, 4-2 Gemma,...FINAL
Tercer partit de pretemporada de l’equip femení contra el Vallgorguina, i últim test abans de l’inici de lliga. A la 1ra part, bona defensa i bon domini de joc de l’ACER i amb moltes ocasions de gol però el resultat no es va moure, 0-0. A la segona part, el domini va seguir i Gemma va encetar el marcador amb un gran xut que va suposar l’1-0. Minuts després, una falta a prop de l’àrea local va suposar 1-1 però la reacció va ser molt bona i Anna va agafar una pilota en banda i va fer el 2-1 amb un gran gol des de fora l’àrea que la portera visitant no va poder-hi fer res. Però, a la jugada següent una jugadora visitant va guanyar l’esquena de la defensa i va fer el 2-2. L’ACER va seguir dominant i la reacció no va tardar, deixant el marcador final en 4-2, amb gols de Ari i Gemma. El proper divendres, darrer entrenament abans de visitar diumenge la difícil pista de l’Inter Sentmenat.