Pavelló de  Cardedeu   Diumenge 9/10/2011   12:00 Hores
Amistós 1a divisió femenina

Riudellots: Joana, Davinia, Sonia, Gemma, Xela, Judit, Lauri

Gols 1a Part:   0-1 mº 15 Xela
Gols 2a Part:  1-1 mº 10 Cardedeu, mº 12 2-1 Cardedeu, mº 15 2-2 Cardedeu (pp), mº 23 2-3 Gemma.

Àrbitre: “Pepe Pita Algo...” (era com li deien les locals...)

Targetes: grogues per Lauri i Vermella per la 6 del Cardedeu.

Partit de pretemporada abans de l’inici de la lliga el pròxim cap de setmana. S´ enfrontaven a un contrari que es trobaran durant la competició i experimentat a la categoria.

El partit s’ha iniciat sense que cap equip agafes el control del partit tot i que les arribades més clares eren per part visitant. En una d’aquestes arribades i més concretament, en una paret entre la Gemma i la Xela, s´ha pogut superar la portera i posar el 0-1 (gol dubtós). El partit ha canviat quan a 10 minuts de la primera part les locals han començat a jugar amb la portera-jugadora tot i això no han pogut sorprendre a la Joana.

La segona part ha esta molt diferent. L’equip local ha sortit a pressionar i en dos errors defensius han aconseguit donar la volta al marcador (2-1). Els últims minuts de partit la tensió ha pujat i més desprès de l´empat per un gol en pròpia porta de les locals. Finalment, i amb una magnífica jugada personal la Gemma ha posat el 2-3 final. Amb el temps que quedava les locals encara han tingut temps de fer una entrada criminal a la Gemma i amb tota la malícia possible.

Felicitats noies. Dissabte comença l’aventura a 1a...ja ens podem calçar...