Pavelló de Riudellots. Dissabte 8/01/2011, 19:00 Hores.

A.C.E.Riudellots: Joana, Anna, Davinia, Lauri, Judit, Marta, Gemma (2), Raquel F. i Eli.

GOLS 1ª PART: 0-1 SVÇ, 0-2 SVÇ,...Descans.
GOLS 2ª PART: 1-2 Gemma, 2-2 Gemma,.....Final.

Després de les vacances de Nadal, primer partit de les fèmines a casa contra un Sant Vicenç que be apretant fort a la zona alta de la categoria.

El partit comença tranquil però van passant els minuts i el Sant Vicenç molt ficat en el partit i ben posicionat al camp va creant perill a la porteria contraria i en una d'aquestes al minut 7 s’avança al marcador, 0-1. El partit segueix igual, amb forces oportunitats pels dos equips,  però en una contra i jugant al segon pal el Sant Vicenç fa el 0-2, marxant així al descans.

Comença la segona part i les noies de l'ACER dominen totalment el partit, creant nombroses ocasions de gol, parades per una sensacional portera visitant. Els minuts passen i la pilota nomes es mou de mig camp cap amunt i en una d'aquestes jugades,  al minut 10, Gemma crea el 1-2. El joc de les noies de l'ACER, que no deixen de lluitar en cap moment pels 3 punts, fa tancar a darrera a unes visitants que creen poc perill a la porteria contraria. A falta de 3 minuts pel final, el Sant Vicenç fa una falta fora l’àrea i Gemma amb un fort xut fica la pilota a l'escaire, fent el definitiu 2-2.

Felicitar a les noies per aquest bon partit el qual en cap moment van deixar de lluitar!!