Pavelló de Riudellots, dissabte 8/11/2010, 20:00 hores

A.C.E. Riudellots: Joana, Judit, Paula, Gemma (3), Anna, Davi, Lauri, Mireia(1), Raquel F., Eli.

Gols 1a part: 1-0 Gemma...descans
Gols 2a part: 2-0 Anna, 3-0 Mireia y 4-0 Gemma...final

Quart partit de l'equip femení a casa contra el Vallgorguina FS i segueix la bona ratxa de victòries. El partit va ser dominat en tot moment per l'ACER que va portar el joc del partit mentre l'equip rival es va dedicar a tancar-se a darrera i a dificultar el joc amb faltes.
El resultat al descans va ser de 1-0 després d'una gran jugada. A la represa, el domini va seguir i de mica en mica van arribar més gols, deixant el marcador final en 4-0.

Felicitar el gran treball de tot l'equip i animar a l'Ari que es va lesionar al genoll al partit del Sardana Badia i a la que esperem tornar a veure jugant aviat.
Dissabte vinent ens desplacem a la difícil pista del Pony's FS, segon classificat.