A.C.E. RIUDELLOTS 5 - 3 SARDANA BADIA VALLES

Pavelló de Riudellots. Dissabte 23/10/10,  20:00 hores.

ACE Riudellots: Joana, Ari, Davi, Gemma (3), Eli, Anna (2), Mireia, Raquel H., Raquel F. i Paula.

GOLES 1ª PART: 1-0 Gemma, 2-0 Gemma, 2-1 BDV, 3-1 Gemma,....Descans
GOLES 2ª PART: 3-2 BDV, 4-2 Anna, 4-3 BDV, 5-3 Anna,....Final

Segon partit de lliga i segona victòria de l'equip femení que rebia la visita del Sardana Badia Vallés. L'equip va sortir molt concentrat des del primer minut i va desplegar un bon joc, i tret d’això es va avançar 2-0 amb gols de Gemma, finalitzant la primera part amb el resultat de 3-1, tercer gol també de Gemma.
A la represa, l'equip va seguir controlant en tot moment el partit i va disposar de múltiples ocasions de gol. Anna amb 2 gols més va deixar el partit sentenciat amb un 5-3 final.
Felicitar el bon treball de tot l'equip i dissabte vinent ens desplacem a la pista del Martorelles per mirar de seguir amb la bona ratxa.